Storytelling Centre

Storytelling Centre verbindt mensen door diverse verhalen een podium te geven. Als nationaal en internationaal expertisecentrum bevorderen we culturele diversiteit en ondersteunen we jong storytelling talent. Onze missie is mensen te verbinden in een veranderende samenleving.

Verbindende Verhalen

Storytelling Centre gelooft in de kracht van verhalen vertellen. Daarnaast hebben we de overtuiging dat in een evenwichtige, cultureel diverse samenleving ruimte moet zijn voor ieders verhaal: juist in tijden van interculturele spanningen! In een veranderende maatschappij zien wij het als een noodzaak om een podium te bieden voor al die verhalen, in het theater en daarbuiten, en mensen door middel van verhalen te verbinden. Dat is onze drijfveer.

Storytelling Centre: Innovatief, Internationaal en Inclusief

De afgelopen jaren ontwikkelde Storytelling Centre tal van activiteiten op het gebied van storytelling. Inmiddels staat het Centre nationaal en internationaal bekend als trainings- en expertisecentrum,festivalproducent, producent van actuele voorstellingen van jong storytelling talent en als supporter van culturele diversiteit en verbinder tussen verschillende culturele achtergronden.

Kijk voor meer informatie op:

www.storytelling-centre.nl

www.sharetoconnect.nl

Contacteer ons!

Vul het formulier in om ons een bericht te sturen

Bedankt

We hebben je inzending in goede orden ontvangen