Theaterbureau Het Verteltheater®

30 jaar Verteltheater en Cultuureducatie. Vertegenwoordigt 26 vertellers, met 100 voorstellingen. 600 optredens per jaar, voor 60.000 mensen publiek . Workshops, coaching, missie: artistieke groei

25 Jaar Verteltheater Expertise

Theaterbureau Het Verteltheater® is impresariaat voor verteltheater en cultuur educatie. Het bureau is gespecialiseerd in Verteltheater, en biedt al 25 jaar hoge kwaliteit vertellers en verteltheatergezelschappen voor theater, cultuureducatie, schoolvoorstelling, bibliotheek, festival, congres of evenement.

Inspirerende Verhalen en Voorstellingen

Het Verteltheater werkt voor 36 vertellers met meer dan 140 voorstellingen en verhalen voor volwassenen en kinderen. Per jaar realiseren wij 750 voorstellingen op scholen, bibliotheken, in theaters en op festivals, en bereiken wij zo’n 75.000 mensen publiek.

Daarnaast bieden wij ook diverse workshops vertellen voor onderwijs, bibliotheken, organisaties en liefhebbers en bieden wij coaching en regie aan vertellers en gezelschappen.

Onze missie:

Onze missie is het stimuleren van de artistieke ontwikkeling en de kwaliteit van de kunstvorm Verteltheater binnen de podiumkunst

Het Verteltheater is lid van de Vereniging Jeugdimpresariaten. (VJI).

www.verteltheater.nl

Contacteer ons!

Vul het formulier in om ons een bericht te sturen

Bedankt

We hebben je inzending in goede orden ontvangen