Vertelacademie

Ontdek de Kracht van Vertellen bij de Vertelacademie: Leer de Kunst van Verhalen Vertellen met Onze Cursussen en Workshops in Nederland, Vlaanderen en Duitsland.

Ontdek Vertellen

We zijn een vertelschool waar mensen de kunst van het verhalen vertellen kunnen leren.

Wij bieden basiscursussen, workshops en meerjarige leerroutes aan, op verschillende locaties in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ons veelzijdige docententeam leert je alles over de wereld van het verhalen vertellen en hoe jij daarin het beste uit jezelf kunt halen.

Ontdek, Leer, Verbind

De Vertelacademie is een kenniscentrum waar vertellers (in opleiding) ingangen vinden naar het professionele veld, een centrum dat nieuwe vertellers opleidt, dat de vertelkunst verder brengt. Een cursusinstituut waarbij je de cursussen en workshops moeiteloos aan elkaar kunt krijgen tot een complete opleiding. Het persoonlijke ontwikkelingsproces van de verteller is bepalend voor de weg die iemand binnen de Vertelacademie aflegt.

Cursussen bij de Vertelacademie

De verhalenvertellers die een meerjarige leerroute aan de Vertelacademie volgen of hier alumni van zijn vormen samen het Vertelacademie Netwerk. Een belangrijk doel van het netwerk is het ondersteunen van elkaars ontwikkeling als verteller tijdens en na het afronden van de opleiding aan de Vertelacademie. Verder stimuleren de leden elkaar waar mogelijk in het verder vormgeven en tot bloei brengen van hun eigen vertelpraktijk. Ze delen hun kennis met betrekking tot het toepassen van de vertelkunst in alle mogelijke sectoren van onze samenleving en helpen elkaar met het leggen van verbindingen tussen vertellers en organisaties binnen en buiten de vertelwereld.

Contact informatie:

www.vertelacademie.nl

Directie, Raymond den Boestert: info@vertelacademie.nl

Cursusadministratie en contactadres, Sanne Kamphorst administratie@vertelacademie.nl

Telefoon: 030 200766

Facebookpagina: www.facebook.com/vertelacademie

Contacteer ons!

Vul het formulier in om ons een bericht te sturen

Bedankt

We hebben je inzending in goede orden ontvangen